Dringende hulp nodig ?
Contacteer ons nu +32 477 31 14 64

Loodgieterij

Zelfs tijdens de crisis is het moeilijk een vakman te vinden voor dringende herstellingen of kleine werkjes. Hiervoor kunt u bij ons terecht, wij komen ook voor de kleine ongemakken zoals “een kraantje dat lekt”.

Reparaties van lekken in vloeren en muren

Wij kunnen instaan voor reparaties in vloeren en muren vanaf de opsporing, de herstelling tot het afwerken van vloertegels en pleisterwerken.
Wij kunnen indien nodig ook instaan voor de herstelling van het lek nadat de opsporing door ons gedaan werd.

Plaatsen van sanitaire apparaten

Wij leveren en plaatsen alle sanitaire toestellen die verkocht worden bij onze leveranciers. Wij plaatsten enkel artikelen die wij zelf leveren.

Badkamer renovaties van a tot z

Na verschillende jaren zijn we gegroeid tot een polyvalente ploeg die zich kan bezighouden met de volledige renovatie van uw badkamer. Van afspraak, plaatsing tot afwerking wordt u geholpen door slechts 1 firma. Zo maakt u komaf met verschillende afspraken en een moeilijke coördinatie van de werken. Er is slechts 1 persoon om uw vragen aan te stellen. En slechts 1 persoon om te bedanken voor het goede werk dat geleverd werd.

Gespecialiseerd in loodgieterijwerken in mede-eigendom en appartementsgebouwen

Reeds jaren werken wij in vertrouwen samen met vele syndici of beheerders van mede-eigendom. Werken in mede-eigendom of appartementsgebouwen is soms zeer ingewikkeld en vereist de nodige organisatie, ervaring van soms diplomatie. Na meer dan 20 jaar mogen we zeggen dat we u op dit vlak niet zullen ontgoochelen.


Contacteer ons !