Dringende hulp nodig ?
Contacteer ons nu +32 477 31 14 64

Onze geschiedenis

1958 > Pierre Van der Elst
1976 > Robert Van der Elst
1988 > Dirk & Jan vervoegen de zaak
1997 > Dirk Van der Elst start de vennootschap
2012 > Dirk Van der Elst, Aaam worden omgevormd tot LD Service bvba

In 1958 begon Pierre Van der Elst als zelfstandig loodgieter. De firma groeide vrij snel uit tot een geoliede machine. Door de uitstekende service en kwaliteit van de werken werd loodgieterij Pierre Van der Elst vlug een referentie in en rond Brussel. Actief op nieuwbouwmarkt en middelgrote werven.

Robert Van der Elst begon als jonge “Ket” mee te werken. Na enkele jaren liet Robert de grotere werken en nieuwbouwinstallaties links liggen en specialiseerde zich in reparaties, onderhoud en sanitaire verbouwingen in bestaande woningen. In 1976 nam hij het bedrijf van zijn vader over.

Op 18-jarige leeftijd begon Dirk Van der Elst in de zaak van zijn vader. De zaak breidde haar diensten verder uit door ook centrale verwarming te plaatsen. Eenmaal de nieuwe technieken en machines tot de specialiteiten konden gerekend worden was Dirk klaar voor de volgende stap.  In 1997 werd de zaak omgevormd tot een bvba met Dirk Van der Elst als zaakvoerder. De specialisaties in loodgieterij, ontstoppingen en centrale verwarming werden al snel een succes. Jaar na jaar investeerden wij in de nieuwste machines en opleidingen. Onder impuls van Linda Daniëls werd het administratieve gedeelte op hetzelfde niveau gebracht als de uitgevoerde werken. Een absolute must voor de verdere groei van deze zaak.

Door in te spelen op de laatste evoluties zijn wij ons enkele jaren geleden gaan specialiseren in niet destructieve lekdetecties met o.a. infraroodcamera’s, endoscopen, ultrasone opsporingsapparaten, sonar e.d. … Dit echter zonder onze eerste liefde voor loodgieterij, ontstoppingen en rioleringswerken te verloochenen.

In 2012 is de naam aangepast naar LD-Service. Een duidelijke naam met referenties naar de bezielers, Dirk & Linda. Uw garantie op een persoonlijke aanpak. En tegelijk een referentie naar de specialiteiten Loodgieterij & lekdetectie.

Wij staan dan ook meer dan ooit ter uwer beschikking om u verder te helpen!
 

Contacteer ons !